Destacada participació del Club Esquí Llívia al Campionat de Catalunya U16

2022-03-24

L’entitat llivienca situa fins a 4 dels seus corredors a les 10 primeres places.

El Club d’Esquí Llívia continua recollint el fruit del treball d’aquests últims mesos. En el passat Campionat de Catalunya per categories, l’entitat llivienca va aconseguir situar fins a 4 dels seus corredors entre els 10 pirmers de la classificació en la categoria U16: Pius Ramírez, Jan Ordóñez, Víctor Roche i Martí Cardeña. Aquest darrer va pujar al podi després de quedar segon a la categoria. Els campionats de Catalunya es van disputar a l’estació de la Molina.

D’altra banda, els esquiadors del Club Esquí Llívia participaran aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya, també en la categoria U16, i cinc dels corredors de l’entitat que hi estan inscrits tenen opcions de fer un bon paper. Aquestes proves se celebren a Baqueira Beret.